vragen? mail of chat of bel +32 (0)51 49 10 11

strakke kerstkaartjes of nieuwjaarskaartjes
met je eigen foto

alle kleuren zijn steeds aanpasbaar how cool is that!

kies hieronder je favoriete ontwerp (lettertype) voor meer informatie.
alle kaartjes worden uitgevoerd met je eigen foto (of illustratie) en in je favoriete kleur.
 

ook zonder foto leuke kaartjes
met illustratie

heb je geen (goede) foto, of wil je eens iets helemaal anders? kies dan voor een illustratie in plaats van een foto!
bij alle kerstkaartjes heb je ook de optie "met illustratie". je krijgt dan in het bestelformulier de vraag om een foto te uploaden waarvan wij dan een illustratie maken.
deze optie kost slechts € 50.

Kerstkaartjes bij Queen of Cards

unieke kerstkaartjes

elk kerstkaartje is uniek! we houden steeds rekening met de aangeleverde foto en het door jou gekozen ontwerp. alle kleuren zijn steeds op maat. klik op een ontwerp hierboven om enkele variaties te bekijken.

echte service

jouw persoonlijke vormgever maakt je kerstkaartje perfect op en blijft alles opvolgen tot het geleverd is. onze jarenlange ervaring zorgt voor een uniek en strak ontwerp, zonder compromis en een gestroomlijnde afhandeling van je bestelling.

beste kwaliteit

je kerstkaartjes worden steeds perfect gedrukt op stevig papier. we gebruiken een matte afwerking in tegenstelling tot de veel gebruikte glossy afwerking. dat maakt je kaartje net wat specialer.

zonder stress

bestel nu je kerstkaartjes en volg alles op via je eigen online klantenzone. daar kan je het ontwerp bekijken, aanpassingen aanvragen en eventuele opties bekijken. we zijn steeds bereikbaar als je nog met vragen zit.

wenskaarten voor de kerstperiode

deze niet-gepersonaliseerde kerst-wens-kaartjes worden snel en gratis geleverd via onze webshop creativeshop.be
 

kerstkaartjes zelf maken?

voor wie bezig is met grafisch design, is het misschien een optie om zelf een kerstkaartje te ontwerpen of zelf online een ontwerp aan te passen, maar in alle andere gevallen laat je dit best over aan een professioneel vormgever.

wij hoeven geen compromissen te maken in het ontwerp “omdat het via een editor aanpasbaar moet zijn”. wij maken de beste compositie mogelijk met je foto en doen dit net wat anders. je profiteert van onze ervaring om unieke kaartjes te krijgen.

met onze website bieden we het beste van beide werelden: aan de ene kant de eenvoud en het gemak van online bestellen, en aan de andere kant de service en ervaring van een professioneel vormgever. zo kunnen wij het beste resultaat garanderen en dat aan een faire en transparante prijs.

kerstkaartjes met mini fotoshoot

reviews

“de vragen die we hadden werden door jullie snel en duidelijk beantwoord, jullie bereikbaarheid is goed en de kwaliteit van de kaarten en enveloppen hoog.”
annemarie, den haag
lees meer reviews...

veilig bestellen


BNI member + UNIZO E-Commerce Label
creativeservices.be bvba
BTW-BE-0843.617.314
RPR kortrijk

contactgegevens

email:
-
telefoon (tijdens kantooruren):
- 051.49.10.11

geboortekaartjes
kunnen opgehaald worden
in antwerpen of roeselare