Bezorging

Hier vind je meer informatie over de verzending en bezorging van jouw kaartjes. Voor al onze kaarten geldt: op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde werkdag in productie genomen. De meeste kaartjes kun je zelfs tot 17.00 uur bestellen. 

Wist je dat we ook een verzendservice hebben? Daarmee sture wij je kaartjes meteen naar je adressenlijst!

 

Bezorging proefdruk

Proefdrukjes worden per brievenbuspost verzonden, afhankrlijk van de drukte kan het 3 tot 8 dagen duren eer deze bij jou in de brievenbus liggen.

 

Bezorging eindbestelling

Bestel je minder dan 20 kaartjes en/of enveloppen, dan wordt je bestelling met de brievenbuspost verstuurd. Dit kan wel een paar dagen duren! Er is de mogelijkheid om te kiezen voor verzending van je bestelling met brievenbuspakket via DHL. Dit gaat sneller en duurt 1-2 werkdagen. Je ontvangt dan een track en trace code. Thuisblijven is niet nodig, het pakket kan door de brievenbus. Hiervoor vragen we €2,95 extra.

Als je voor 15.00 uur hebt besteld, wordt je bestelling dezelfde werkdag in productie genomen. Voor de meeste kaartjes geldt zelfs een besteldeadline van 17.00 uur. Deze informatie wordt op de pagina van je kaart vermeld.

Bestel je meer dan 20 kaartjes en/of enveloppen, dan wordt je bestelling met de pakketpost verstuurd. Als je voor 15.00 uur hebt besteld, wordt je bestelling dezelfde werkdag nog verzonden. Voor de meeste kaarten geldt zelfs een 'besteldeadline' van 17.00 uur. Voor foliekaarten geldt dat ze de eerstvolgende werkdag (of de dag erop) na de bestelling worden verzonden. Deze informatie wordt op de pagina van je kaart vermeld, maar wil je dit zeker weten, neem dan eventjes contact met ons op. Normaal gesproken wordt jouw bestelling op de eerstvolgende werkdag bezorgd. Bestellingen die op vrijdag voor 14.00 uur besteld zijn, worden op maandag bezorgd, in Nederlands in de regel op zaterdag.

 

Landen waar we bezorgen

We bezorgen in de volgende landen: België, Bulgarije, Duitsland, Denemarken, Finland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slovenië, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk en Zweden.