Basic

Natuurkarton

Wil je een stevig kaartje met een matte uitstraling? Natuurkarton is dan de beste keuze. Natuurkarton is een hagelwitte kartonsoort, alle kleuren worden mooi en krachtig en de achtergrond blijft hagel wit. Deze 340 grams papiersoort is stevig en wordt bij de kaarten het meest gebruikt.

★ 340 grams
★ Stevige papiersoort 
★ Matte uitstraling
★ Standaard papiersoort
★ Geschikt voor alle soorten kaarten, zonder foliedruk

 

Premium

Coated karton

Dit is ons populairste papier voor alle kaartjes, ook met foto's of met foliedruk. Dit papier geeft je een kaartje een mooie gladde afwerking. Het is niet spierwit maar heeft een warme tint, hierdoor worden de kleuren wat warmer weergegven.

★ 300 grams
★ Stevige papiersoort 
★ Gladde afwerking (geen glans)
★ Warme kleuren
★ Geschikt voor alle soorten kaarten, ook met folie

 

Special

Soft touch

Deze stevige papiersoort heeft een fluweelachtige coating, wat een heel speciaal gevoel geeft aan het kaartje. Ook bij dit wat matte papier krijgen je kleuren een warme ondertoon omdat het papier van nature niet spierwit is maar een iets warmere tint heeft. Geschikt voor alle kaartjes.

★ 300 grams
★ Stevige papiersoort
★ Fluweelachtige, matte coating
★ Warme kleuren

 

Classic

Linnen

Linnen is een stevige papiersoort met een licht voelbare structuur, wat de kaarten net iets extra’s geeft. Dit papier wordt veel gebruikt bij traditionele kaartjes. De kleur van het papier is net iets minder wit waardoor de kleuren een warme ondertoon krijgen. Zeer geschikt voor foliedruk!

★ 350 grams
★ Luxe papier met lichte structuur
★ Stevige papiersoort
★ Klassieke uitstraling en natuurlijk effect
★ Warme kleuren
★ Geschikt voor alle kaarten, vooral met foliedruk.

 

 

Papiersoort uitproberen met een proefdruk

Wil je zien hoe je kaart ontwerp er in het écht uit komt te zien? Maak dan een proefdruk voor maar € 1. Kaartontwerpen en kleuren kunnen per papiersoort anders overkomen. Wil je het papier eerst zien voordat je alle kaarten gaat bestellen? Dat kan! Bij je bestelling van je proefdruk ontvang je een setje met voorbeelden van alle papiersoorten en envelop kleuren.

 

FSC® certificering

Al onze papiersoorten zijn FSC-gecertificeerd. Het FSC-keurmerk wordt toegekend aan producten zoals hout en papier, wanneer deze afkomstig zijn uit verantwoordelijk beheerde bossen. Daarmee beschermt en behoudt het keurmerk bossen voor deze én toekomstige generaties.
Lees hier alles over FSC.