Over Queen of Cards

Queen of Cards staat voor :

- unieke ontwerpen - al onze unieke, tijdloze kaartjes werden zorgvuldig ontwikkeld door ons eigen in-house vormgevers. ze zijn dan ook uitsluitend via onze website te verkrijgen, nergens anders! (© copyright protected)

- gemakkelijk aanpassen - via onze editor kan je eenvoudig zelf de kaartjes aanpassen naar wens.

- persoonlijke service - wil je liever dat wij het kaartje voor jou perfect in orde brengen? dat kan ook! gebruik hiervoor onze full option service.

- kwaliteit - we vinden het fantastisch dat onze kaartjes onderdeel mogen uitmaken van dit wonderlijke gebeuren in jouw leven. we vinden het dan ook erg belangrijk om kwaliteitsvol werk te leveren. daarom werken wij enkel samen met hand-picked drukkerijen met liefde voor hun vak.

- duurzaamheid - al onze kaarten dragen met trots een FSC-label.
dit wil zeggen dat het papier afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen en/of bijdraagt aan het verantwoorde beheer van onze bossen (bv. door recyclage).

- ervaring - door onze jarenlange ervaring (ja, al 15 jaar!) helpen we je niet enkel met een prachtig ontwerp, maar begeleiden we je ook met plezier in het hele proces met als doel: geluk verpakt in een kaartje!

- een echt feestje - naast mooie kaartjes, zijn we er ook om je te helpen met bijpassende labels, snoepzakjes, doosjes, uitdeelgeschenkjes, geboortecanvas en zoveel meer. we werken hiervoor al jaren perfect samen met easypeas.be

nog vragen? aarzel niet ons te contacteren. we zijn er om te helpen!