vragen? mail of chat of bel +32 (0)51 49 10 11 of maak afspraak

unieke en eigenwijze geboortekaartjes,
communiekaartjes en trouwkaartjes
met service!


 

 

born to rule the world

Maak je keuze uit ons ruim aanbod aan unieke geboortekaartjes met een eigenwijs karakter, zodat alles klaar staat voor het grote moment. Wij personaliseren het ontwerp en volgen alles op tot de kaartjes gedrukt zijn.
 
ontdek onze geboortekaartjes
 

dare to be different

Ben je op zoek naar strakke lentefeest- en communiekaartjes om er écht tussenuit te springen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod en wij zorgen voor een uniek kaartje om er een onvergetelijk feest van te maken.
 
ontdek onze communiekaartjes
 

do what you love

Met onze stijlvolle en unieke trouwkaartjes maken jullie er een dag van om nooit meer te vergeten. Wij begeleiden jullie van begin tot eind zodat jullie kaartjes een prachtige herinnering zijn aan deze mooie dag.
 
ontdek ons aanbod

 

 
 

wij konden maar niet slagen voor een geboortekaart totdat we bij de site van queen of cards kwamen. de stijl van lien is precies wat we zochten. de samenwerking was geweldig. wij hadden wat eigen wensen voor het kaartje, lien heeft hiermee een prachtige kaart ervan gemaakt. en dat terwijl we opeens sneller moesten schakelen omdat onze zoon eerder dan verwacht is geboren. geen enkele moeite was teveel. we vonden het resultaat zo leuk dat we ook nog een canvas van de kaart laten maken.

kortom een echte aanrader! wij zullen volgende kaarten zonder twijfel ook door lien laten maken.
peter en merel, rotterdam
lees meer reviews
 
 

hoe gaan we te werk

Ontdek hoe wij te werk gaan, van het eerste contact tot het leveren van de kaartjes.
Je persoonlijke vormgever gaat voor jou aan de slag
zodat alles klaar staat voor de grote dag.
lees meer over onze werkwijze