vragen? mail of whatsapp of bel +32 (0)485 990 114 of maak afspraak


 

 

born to rule the world

Maak je keuze uit ons ruim aanbod aan unieke geboortekaartjes met een eigenwijs karakter, zodat alles klaar staat voor het grote moment. Wij personaliseren het ontwerp en volgen alles op tot de kaartjes gedrukt zijn.
 
ontdek onze geboortekaartjes
 

dare to be different

Ben je op zoek naar strakke lentefeest- en communiekaartjes om er écht tussenuit te springen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod en wij zorgen voor een uniek kaartje om er een onvergetelijk feest van te maken.
 
ontdek onze communiekaartjes
 

do what you love

Met onze stijlvolle en unieke trouwkaartjes maken jullie er een dag van om nooit meer te vergeten. Wij begeleiden jullie van begin tot eind zodat jullie kaartjes een prachtige herinnering zijn aan deze mooie dag.
 
ontdek ons aanbod

 

 
 

ondertussen is onze basil morgen al twee maanden oud!! maar al onze herinneringen staan in ons geheugen gegrift. zo ook onze ervaringen met queen of cards. bedankt lien voor de bijzonder snelle en flexibele service. elke minuscule aanpassing van onze kant bracht je telkens met een ongelofelijke snelheid voor mekaar. dankzij jullie hebben we ontzettend leuke reacties mogen ontvangen op ons kaartje en op onze geboortepresentjes. ze waren/zijn prachtig!!!
bedankt * 1000000. zeker tot een volgende keer ;-))
groeten frederick, lincy & basil
lincy stuyck, kessel-lo
lees meer reviews
 
 

hoe gaan we te werk

Ontdek hoe wij te werk gaan, van het eerste contact tot het leveren van de kaartjes.
Je persoonlijke vormgever gaat voor jou aan de slag
zodat alles klaar staat voor de grote dag.
lees meer over onze werkwijze