vragen? mail of whatsapp of bel +32 (0)485 990 114 of maak afspraak


 

 

born to rule the world

Maak je keuze uit ons ruim aanbod aan unieke geboortekaartjes met een eigenwijs karakter, zodat alles klaar staat voor het grote moment. Wij personaliseren het ontwerp en volgen alles op tot de kaartjes gedrukt zijn.
 
ontdek onze geboortekaartjes
 

dare to be different

Ben je op zoek naar strakke lentefeest- en communiekaartjes om er écht tussenuit te springen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod en wij zorgen voor een uniek kaartje om er een onvergetelijk feest van te maken.
 
ontdek onze communiekaartjes
 

do what you love

Met onze stijlvolle en unieke trouwkaartjes maken jullie er een dag van om nooit meer te vergeten. Wij begeleiden jullie van begin tot eind zodat jullie kaartjes een prachtige herinnering zijn aan deze mooie dag.
 
ontdek ons aanbod

 

 
 

weten wat je wil is superhandig, maar kan ook lastig zijn als je niet onmiddellijk vindt wat je zoekt. voor ons geboortekaartje was ik al weken op zoek naar net-dat-ietsje-meer... zonder succes, tot ik op de site van lien botste. ik was onmiddellijk verkocht! zo veel leuke ideetjes dat het zelfs moeilijk werd te kiezen! en wat een service! nooit was een vraag te veel, nooit hoefde je lang op een antwoord te wachten...lien had zelf nog wat voorstellen voor aanpassingen, zodat we uiteindelijk hét kaartje hadden dat we wilden voor onze zoon finn. de reacties van familie en vrienden waren dan ook superenthousiast! ik heb nooit zoveel spontane complimentjes gekregen op een kaartje en uitnodiging (babyborrel)! bovendien verliep het contact via mail enorm spontaan, ongedwongen en zó vriendelijk! supertevreden dus! we hebben ons adresje voor kaartjes gevonden! harald, ann en finn
harald en ann, mortsel
lees meer reviews
 
 

hoe gaan we te werk

Ontdek hoe wij te werk gaan, van het eerste contact tot het leveren van de kaartjes.
Je persoonlijke vormgever gaat voor jou aan de slag
zodat alles klaar staat voor de grote dag.
lees meer over onze werkwijze