vragen? mail of chat of bel +32 (0)51 49 10 11 of maak afspraak

unieke en eigenwijze geboortekaartjes,
communiekaartjes en trouwkaartjes
met service!


 

 

born to rule the world

Maak je keuze uit ons ruim aanbod aan unieke geboortekaartjes met een eigenwijs karakter, zodat alles klaar staat voor het grote moment. Wij personaliseren het ontwerp en volgen alles op tot de kaartjes gedrukt zijn.
 
ontdek onze geboortekaartjes
 

dare to be different

Ben je op zoek naar strakke lentefeest- en communiekaartjes om er écht tussenuit te springen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod en wij zorgen voor een uniek kaartje om er een onvergetelijk feest van te maken.
 
ontdek onze communiekaartjes
 

do what you love

Met onze stijlvolle en unieke trouwkaartjes maken jullie er een dag van om nooit meer te vergeten. Wij begeleiden jullie van begin tot eind zodat jullie kaartjes een prachtige herinnering zijn aan deze mooie dag.
 
ontdek ons aanbod

 

 
 

dit is de 1ste keer dat we gebruik gemaakt hebben van jullie diensten en dit voor de geboorte van ons 3de kindje.
wij zijn super tevreden van het mooi, bijeenpassend resultaat (kaartjes + doopsuiker). jammer dat we jullie website nu pas gevonden hebben...
mijn vragen / opmerkingen betreffende het kaartje werden onmiddellijk behandeld, telkens een supersnelle respons (zeer gemakkelijk met die 'persoonlijke zone'). de samenwerking met easypeas voor de doopsuikertjes gebeurt praktisch automatisch. de enveloppen hadden we reeds op voorhand ontvangen, zeer handig. niks dan positieve reacties op het geboortekaartje, een echte aanrader! wij zijn zeer tevreden en komen zeker terug!
heel erg bedankt!
groetjes,
giovanni & delphine.
giovanni & delphine, wervik
lees meer reviews
 
 

hoe gaan we te werk

Ontdek hoe wij te werk gaan, van het eerste contact tot het leveren van de kaartjes.
Je persoonlijke vormgever gaat voor jou aan de slag
zodat alles klaar staat voor de grote dag.
lees meer over onze werkwijze