vragen? mail of whatsapp of bel +32 (0)485 990 114 of maak afspraak


 

 

born to rule the world

Maak je keuze uit ons ruim aanbod aan unieke geboortekaartjes met een eigenwijs karakter, zodat alles klaar staat voor het grote moment. Wij personaliseren het ontwerp en volgen alles op tot de kaartjes gedrukt zijn.
 
ontdek onze geboortekaartjes
 

dare to be different

Ben je op zoek naar strakke lentefeest- en communiekaartjes om er écht tussenuit te springen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod en wij zorgen voor een uniek kaartje om er een onvergetelijk feest van te maken.
 
ontdek onze communiekaartjes
 

do what you love

Met onze stijlvolle en unieke trouwkaartjes maken jullie er een dag van om nooit meer te vergeten. Wij begeleiden jullie van begin tot eind zodat jullie kaartjes een prachtige herinnering zijn aan deze mooie dag.
 
ontdek ons aanbod

 

 
 

door de adoptie hadden we een heel hectische periode. gelukkig kon alles via email gebeuren. de emails vlogen heen en weer en ons kaartje was zeer snel klaar. bij thuiskomst kon alles snel geleverd worden. bij aankomst van het pakket vonden we het heel spannend om het resultaat te zien. maar zelfs daar heeft lien aan gedacht. bij opendoen van het pakket ligt er één voorbeeldkaartje bovenaan. het zit hem in de details. het aankomstkaartje is precies wat we in onze gedachten hadden. de reacties zijn ook allemaal zeer, zeer positief. bedankt!
groetjes gert, leen en janne joann mithyly
van den cruijce - de rijck, asse
lees meer reviews
 
 

hoe gaan we te werk

Ontdek hoe wij te werk gaan, van het eerste contact tot het leveren van de kaartjes.
Je persoonlijke vormgever gaat voor jou aan de slag
zodat alles klaar staat voor de grote dag.
lees meer over onze werkwijze